Smart Delay – Pääsy lentokentän loungeen lennon myöhästymisen yhteydessä

HUOM! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Tarjous on voimassa niille, jotka ostavat Goudan Medium tai Maxi vakuutuksen matkan oston yhteydessä 15. lokakuuta 2019 - 31. maaliskuuta 2020 välisenä aikana.

Mikä Smart Delay?

Smart Delay:n ansiosta odotusaikasi kuluu vaivattomasti ja mukavasti. Smart Delay antaa sinulle pääsyn loungeihin, jos ulkomaan lentosi on yli tunnin myöhässä. Myöhästymisen yhteydessä tarjoamme sinulle ympäri maailmaa ilmaisen pääsyn loungeihin. Sinä ja matkakumppanisi voitte rauhassa viettää aikaa mukavassa loungessa loma- tai työmatkalla.

Useimmat lounget tarjoavat ilmaiseksi:

  • Pikkupurtavaa ja juotavaa
  • Sanomalehtiä ja aikakausilehtiä
  • Wifi yhteyden ja latausasemia
  • Kokous ja työskentely mahdollisuuksia

Kuka voi käyttää Smart Delayta?

Pääsy lentokenttä loungeihin tarjoutuu sinulle kun ostat Goudan Medium tai Maxi vakuutuksen Apollomatkojen matkaoston yhteydessä. Tarjous on voimassa sen jälkeen kun matkan ennakkomaksu on maksettuna. Pääsy lentokenttä loungeihin myöhästymisen yhteydessä on voimassa 15. lokakuuta 2019 - 31. maaliskuuta 2020 välisenä aikana.

Viivästymisen kestäessä yli 60 minuuttia olet oikeutettu käyttämään palvelua perheenjäsenen tai yhden matkakumppanin kanssa kunhan olet rekisteröinyt henkilön järjestelmäämme.

Miten Smart Delay toimii?

Smart Delay on voimassa kaikilla sinun lennoillasi vuoden 2020 aikana, tarjous ei siis koske pelkästään Apollomatkojen matkaa. Edellytyksenä on, että lentosi on rekisteröity järjestelmään ennen matkan alkua.

Sinun tulee rekisteröidä kaikki henkilökohtaiset meno- ja paluulennot erikseen. Gouda suosittelee että rekisteröit lentosi Smart Delayhin heti varattuasi lennot. Rekisteröinnin jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Jos lentosi on yli 60 minuuttia myöhässä, saat automaattisesti viestin sähköpostiisi mistä selviää ohjeet miten pääset loungeen.  

Ennakkomaksun maksamisen jälkeen saat linkin Smart Delayn sivuille. Täältä löydät lisätietoa palvelusta, loungen sijainnista sekä lentojen rekisteröinnistä. Voit valita kielen sivun oikeasta yläkulmasta. Kielivalinnat ovat suomi, ruotsi, englanti, norja ja tanska.

Haluatko lisätietoja Smart Delaystä ennen kuin päätät ostaa vakuutuksesi Apollolta? Lue lisää osoitteesta www.smartdelay.fi Täältä löydät lisätietoa palvelusta, loungen sijainnista sekä lentojen rekisteröinnistä.

Palvelun tarjoaa Collison Group