Toimi näin, jos matkalla sattuu vahinko

Täältä saat tietoa mitä tehdä vahingon sattuessa matkan aikana. Otathan meihin heti yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.

Sairaanhoidon tarve
Kun tarvitset sairaanhoitoa, ota yhteyttä Apollomatkojen oppaaseen matkakohteessa, Kiireellisissä tapauksissa ota heti yhteyttä lääkäriin/sairaalaan.

Varkaus/ryöstö/murto
Tee heti ilmoitus paikalliselle viranomaiselle tai poliisille. Ota yhteyttä Apollomatkojen  oppaaseen matkakohteessa, tai toimita vahinkoilmoitus Goudalle tarvittavien tositteiden kanssa (kadonneen omaisuuden kuitit ym).  Pahoinpitelyn sattuessa liitä mukaan lääkärinlausunto.

Matkatavaroiden myöhästyminen
Ilmoita tavaroiden myöhästymisestä vastuussa olevalle kuljetusyhtiölle. Sinun tulee saada heiltä vahinkoilmoitus (PIR-raportti), joka vahvistaa myöhästymisen. Ota yhteyttä Apollon matkaoppaaseen matkakohteessa, tai toimita täytetty vahinkoilmoitus Goudalle tarvittavien tositteiden kanssa (PIR-raportti).

Julkisen kulkuneuvon myöhästyminen
Toimita tosite myöhästymisestä vastuussa olevalta kuljetusyhtiöltä. Ota yhteyttä Apollomatkojen oppaaseen matkakohteessa, tai toimita palattuasi matkalta täytetty vahinkoilmoitus Goudalle tarvittavien tositteiden kanssa kuten kuitit syntyneistä kustannuksista.

Onko sinulla Goudan peruutusvakuutus?

Onko sinulla peruutusturvavakuutus reittilentoja varten? Jos sairastut tai et muusta syystä voi osallistua matkalle ota ensiksi yhteyttä Apollomatkojen virkailijaan ja peruuta matka. Ole tämän jälkeen yhteydessä Goudan korvauspalveluun niin aloitamme vahinkotapahtuman käsittelyn.

Yhteystiedot

Äkillisen sairauden tai tapaturman sattuessa saat heti apua olemalla yhteydessä hätäkeskukseemme:

Goudan Hätäkeskus (24 tunnin palvelu)
A.C Meyers Vænge 9
2450 København SV
Danmark
Puh: + 45 33 15 60 60
Faksi: + 45 33 15 60 61
Sähköposti: assistance@gouda.dk  

 

Ota meihin yhteyttä

Apollomatkat
Puh:  +358 (0) 961 547 400 

Gouda Korvauspalvelu
Puh: (+46) 10 48 39 500
S-posti: gouda@gouda.fi

Goudan Hätäpalvelu (24 tunnin palvelu)
Puh: +45 33 15 60 60
S-posti: assistance@gouda.dk