Gouda matkavakuutus

Gouda vakuutus on osa Norjalaista Gjensidige-ryhmää. Gjensidige perustettiin vuonna 1924 ja vakuuttaa tällä hetkellä yli 2 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Suomessa Gouda keskittyy ainoastaan matkavakuutuksien myyntiin, mikä on tehnyt meistä matkavakuutuksien asiantuntijan. Suomessa Goudan toimisto sijaitsee Malmilla. Toimintamme Suomessa alkoi vuonna 2002.

Apu on aina lähellä

Goudan hätäkeskus sijaitsee Kööpenhaminassa, josta johdetaan 24-tunnin hätäpalvelua matkustajille ympäri maailmaa. Hätäpalvelukeskus on keskittynyt ainoastaan hätätapauksiin. Tämän vuoksi saat varmasti asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Palvelutukihenkilöiden lisäksi hätäkeskuksella on myös lääkäreitä, sairaanhoitajia ja kriisityöntekijöitä, jotka palvelevat sinua matkallasi ympäri maailmaa.

Täysin vakuutettu – sinun ehdoillasi

Goudalla on tarjota sinulle kaksi erilaista vakuutusta: SUPER- ja STANDARD-matkavakuutukset. Olemme varmoja, että juuri sinulle löytyy sopiva vakuutus. Olemme huomioineet mahdolliset urheilu- sekä seikkailuhaluiset matkustajat SUPER-matkavakuutuksessa. Hillityimmille on tarjolla edullisempi STANDARD-matkavakuutus, jossa on suppeampi vakuutusturva.
Mikäli haluat Goudan matkavakuutuksen tai lisätietoja, ota yhteyttä:

Gouda Matkavakuutus
Malmin kauppatie 8 A
00700 Helsinki

Puh: 0207 436 400